Forgalomkorlátozás 12.hét

Forgalomkorlátozás 12. hét, 2013. március 18-tól - 2013. március 24-ig

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Nagykanizsán az alábbi utcákban történik munkavégzés:

Magyar utca, a 7 sz. út (Vágóhídi) körforgalomtól Palin irányába csatornaépítés
Dózsa György út (Petőfi S u. – Virág B. u.) csatornaépítés
Bethlen Gábor utca, Garay utca (Nyírfa u. – Kinizsi u.) csatornaépítés
Kisfaludy utca (Csengery út – Kossuth tér) csatornaépítés
Ady Endre utca (Szent I. u. – Szemere B. u.) csatornaépítés
Sugár utca (Fő út – Rozgonyi u.) csatornaépítés
Király utca (Erzsébet tér – Sabján Gy. (Terv) u.) csatornaépítés

Egyéb munkavégzések Nagykanizsa területén:

Az Olajbányász Sporttelepnél a Központi szennyvízátemelőnél: földmunka, vasbeton szerkezetépítés, műtárgy falainak betonozása, falazása.

Az érintett utcákban az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani:

Magyar utca (7.sz.úti körforgalomtól Palin irányába): Minimális forgalomkorlátozásra kell számítani. A kerékpárút lezárásra került a vasúti átjárótól a bútorboltig.
Dózsa György út (Petőfi S. u. – Virág B. u.): Teljes lezárás. A kivitelezés munkálatai érintik a 20, 21, C91 járatok útvonalát, melyek módosított útvonala így 2013. március 11. 8 órától a következő: Napraforgó tér – Kenyérgyár – Kanizsatex – Virág B. út - 7 sz. elkerülő út – Petőfi út Víztorony (ideiglenes megállók) … és vissza irány. A Petőfi út – Víztorony elnevezésű megállóhely áthelyezésre kerül. A C91 jelzésű helyi járatot a Városkapu irányába, illetve a 21, 21Y jelzésű helyi járatokat a Petőfi utcában, a sportpálya kerítése mellett kialakított ideiglenes megállóban tudják igénybe venni. A C91 jelzésű helyi járatot a Napraforgó tér irányába, illetve a 20Y jelzésű helyi járatot a Petőfi út 81. előtt kialakított ideiglenes megállóban tudják igénybe venni. A 20 jelzésű helyi járatot a Dózsa Gy. út 101-103. előtt kialakított ideiglenes megállóban tudják igénybe venni.
Bethlen Gábor utca, Garay utca (Nyírfa u. – Kinizsi u.): Teljes lezárás.
Kisfaludy utca (Csengery út – Kossuth tér): Lezárva.
Ady Endre utca (Szent I. u. - Szemere B. u.): Minimális forgalomkorlátozásra kell számítani.
Sugár utca (Fő út – Rozgonyi u.) Lezárva. A lezárás ideje alatt a 8-as és a 8 Y-os jelzésű helyi járatok Miklósfa Napraforgó tér viszonylatban módosított útvonalon közlekednek. Nem érintik az Apolló mozi, Királyi Pál út sarok, Vörösmarty út sarok megállóhelyeket. A megállóhelyek, ahol a járatokat igénybe vehetik: Zrínyi utcai ideiglenes megálló, Kalmár utca, Magyar út 60., Kenyérgyár.
Király utca (Erzsébet tér – Sabján Gy. (Terv) u.): A II. ütem kerül lezárásra. A Kalmár út felől be lehet hajtani a Király utcába, és a Terv utcába. A Terv utca – Erzsébet tér között lesz lezárva a Király utca. A Dél-Zalai Áruház elnevezésű buszmegállópár áthelyezésre került a Zrínyi utcába az E.on székház elé.


Munkavégzési helyszínek a településeken:

A településeken helyreállítási munkálatok várhatóak!