Forgalomkorlátozás 31. hét

Forgalomkorlátozás 31. hét, 2013. július 29-től - 2013. augusztus 4-ig

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Nagykanizsán az alábbi utcákban történik munkavégzés:

Király utca, E.On Székháztól a Kalmár úti körforgalom felé: úthelyreállítás
Király u. – Kalmár u. körforgalom: úthelyreállítás
Csengery u. (Sörgyár u. – Erdész u. között): úthelyreállítás
Ady u. (Szemere u. – Kisfaludy u.): úthelyreállítás


Az érintett utcákban az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani:

Magyar utca (7.sz.úti körforgalomtól Palin irányában): A kerékpárút lezárásra került a vasúti átjárótól a bútorboltig. A Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt. ivóvíz kiváltási munkálatokat végez a Magyar u. - 7-es út körforgalmi csomóponttól az Űrhajós utcáig, ezért a Nagykanizsáról Palin irányába haladó forgalom a Magyar u - 7-es út körforgalmi csomópontnál elterelésre került a Kinizsi u. - Űrhajós utca felé.
Király utca (E.on Székháztól a Kalmár utcai körforgalom felé): Félpályás lezárás. Az autóbuszok nem állnak meg a DÉDÁSZ elnevezésű megállóhelypár déli oldalán.
Király u. – Kalmár u. körforgalom: A körforgalomban jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani 07. 30-án 8 órától. A betorkolló Kalmár utca és Király utca zsákutca lesz. A közlekedés a Zrínyi u. és Kiskanizsa irányába biztosítva lesz. A Délzalai áruház elnevezésű megállóhely áthelyezésre kerül a Zrínyi utcába az E.on székház elé. Az autóbuszok kerülő útvonalon fognak közlekedni, melynek következtében a 6/c, 8, 10, 10/y, 18, 20, C3 jelzésű járatok a megállóhelyet nem érintik. A legközelebbi megállóhely, ahol a járatokat igénybe vehetik a Deák tér, Apolló mozi, illetve Kalmár u. elnevezésű megállóhelyek. A Kalmár u. nyugati oldalán található megállóhely áthelyezésre kerül az utca keleti oldalán található megállóhelyre, melynek következtében a 6/c, 10, 10/y, 18, 20, C7 jelzésű járatok induló állomása a Kalmár u. keleti oldalára helyeződik át. A 6/e, 8, 8/y jelzésű járatok a Kalmár u. elnevezésű megállóhelyet nem érintik. A legközelebbi megállóhely, ahol a 6/e járatokat igénybe vehetik a Zrínyi utcában kijelölt ideiglenes megálló. A legközelebbi megállóhely, ahol a 8, 8/y járatokat igénybe vehetik a Rozgonyi u. 1., illetve az 1. számú posta megállóhelyek.
Csengery u. (Sörgyár u. – Erdész u. között): Félpályás lezárás.
Ady u. (Szemere u. – Kisfaludy u.): Félpályás lezárás.
Munkavégzési helyszínek a településeken:

A településeken helyreállítási munkálatok várhatóak!